onsdag 12 juli 2017

Betala räkningar är ett jäkla skitgöra!


Att betala räkningar och fakturor är ett jäkla skitgöra och därför måste man skaffa sig en passande skrivbordsstol för nämnda verksamhet :)


Skämt åsido, det börjar dra ihop sig till badrumsprojektet. Ett pyttelitet badrum ska bli pyttelite större genom att bland annat flytta varmvattenberedare och tank till ett utrymme under huset.  Sen tillkommer givetvis det där andra som man ändå drar igång på en totalrenovering av ett badrum... som att byta ut resten.


Efter att ha rensat ut ett par kubikmeter med hönsnät, brädor och gamla takprylar av eternit, krattat och grävt ur stenar och gammal jord, var det dags att börja bygget av ett litet isolerat utrymme som i framtiden ska husera tanken och beredaren. 


Platta samt två väggar på plats. Det fick räcka så länge, sedan blev vädret såpass bra att det fick bli trädgårdstjänst istället.


Där ingår att rensa rabatter, vilka Heléne for runt i som en iller, medan jag grävde upp lite av gräsmattan och lade i plattor för en ny rabatt ovanför stenmuren ner mot brunnen.


Klart! Jord och en första uppsättning växter på plats.


Dags för lunchpaus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...