måndag 5 september 2016

A little prick in the sky


Då har det varit flygvapenövning i helgen och det har flugits fram och tillbaka, dag som natt, under stort oväsen och inte mycket har jag sett pga låg molnhöjd :-/

Jag hade hoppas på lite lågflygningar, ska det ändå bullras så kan det väl göras med stil, och kanske att få syn på en och annan Finne som spelade anfallare i kriget men icke då. Det var knappt jag fick några bilder alls pga molnen och de tog jag på fredag eftermiddag.

Bägge bilderna är tagna med ett 400mm tele med cropkamera så det blir motsvarande 640mm. Bilden ovan är dessutom hårt beskuren efteråt. Bilden nedan är obeskuren. Så högt flög de :(
Lite tråkigt tycker jag när de kan så mycket bättre. Vi har världens bästa flygplan och antagligen världens bästa piloter och vill man visa upp att man har stake i försvaret är ett starkt flygvapen ett måste. Problemet är att vår stake är lite liten - det krävs mer pengar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...