lördag 14 maj 2016

Sovrumsprojektet fortsätter...


Äntligen, efter sjukdom och långhelg med Mensa årsträff i Göteborg, var det nu dags att lägga i en högre växel med sovrumsprojektet igen.

Heléne har målat väggar medan jag satte upp ett nytt innertak. Efter detta följde vi upp att greja till infrastrukturen i rummet med att koppla ihop alla eluttag etc.

Sedan fortsatte vi med att montera garderober och överskåp. Både garderober och överskåp är egentligen köksskåp pga att någon verklighetsfrånvarande snubbe har fått för sig att standardmått på garderober numera ska vara multiplar av 50cm?! Dessutom håller köksskåpen betydlig högre kvalitét.


En gammal TV-bänk som jag hade svårt att skiljas från, i nästan speglande pianolack, och som inte fick plats i lilla huset blev täcksida till garderoben. Den kommer tillika att fungera som spegel :)


Rummet sett från sängen som kommer att tömmas och flyttas i morgon. Vi passade på att montera speciella eluttag i väggfacken ovanför huvudändan på sängen - med inbyggda USB-laddare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...