torsdag 11 februari 2016

Träningsvärken från helvetet


I förrgår gjorde jag första träningspasset på väldigt länge och körde igenom precis hela kroppen i gymmet. Igår fick jag lida lite, idag lider jag ordentligt, haha.

Tänk att vakna på morgonen och upptäcka att det inte går att räta på armarna. Det går knappt att kravla sig ur sängen då magmusklerna protesterar och är helt ovilliga att hjälpa till. Ok, rulla över på mage och försök krypa baklänges ur sängen. Det var bara det där att det inte gick att räta på armarna.

Där står man, med armarna hängande som på en apa, och ska försöka klä på sig. Armarna över huvudet? Nopp, körde axelträning igår. Det gick inte ens att lyfta dem till axelhöjd. Försök få på en tröja då :)

Att ta på en enkel sak som en strumpa involverar hela kroppen. Prova med träningsvärk nån gång. Man måste böja på ryggen - den protesterar. Man måste lyfta på benet - benet vill inte riktigt vara med. Sen var det där med de förkortade armarna som fortfarande inte går att räta ut.

Nästippen går inte ont iaf och konstigt nog inte högra skinkan heller. Måste missat nåt där. Det tar vi igen nästa gång. Nu är det bara att låta det lugna sig lite och sedan på´t igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...