söndag 1 februari 2015

Snacka om kontraster

Förra veckan tillbringades med värme, sol, sand och slöande för att snabbt bytas om till kyla, snö och skottning.Efter att ha tillbringat en vecka i Egypten där det i stort sett bara finns en enda sak - sand, är det en rätt rejäl kontrast att komma hem till 25 cm snö. Från att ha traskat runt barfota i badbyxor med sand mellan tårna var det, efter gårdagens snöfall, bara att ta på sig storstövlarna för att ge sig ut och gräva fram bilen så att jag kan ta mig till jobbet imorgon bitti.


Igår hade snöröjningen plogat upp en stor vall nedanför uppfarten och lagom tills jag skottat klart allting kom snubben igen och som av en händelse så hade jag en stor vall igen :-/
Inte en tanke på att vinkla om bladet lite vid utfarterna utan han bara plogar på. Jag fick mig ett bra fyspass iaf.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...