måndag 17 november 2014

Going west

Helgen har tillbringats i Göteborg och det har bjudits på den ena höjdpunkten efter den andra. Vad sägs t ex om färska räkor på fredag kväll :) Det är något man inte kan få tag på på östkusten!


På lördagen åkte jag och Heléne till Rymdtorget för att hälsa på Nathalie och för att kolla in hennes nya lägenhet (inte i huset på bilden). Så fin den var! Stor, ljus och luftig och nära till både natur och service. Där kommer hon att trivas. Jag hjälpte henne med att fixa till bredbandet som hade krånglat lite och så åt vi lunch tillsammans innan hon skulle iväg och träna Thaiboxning.

Det blev en tur till mitt gamla regemente , LV6 i Kviberg, för att se vad som hänt sedan 1995 då jag marscherade ut ur vakten för sista gången. Mer om detta i ett annat inlägg.
På eftermiddagen blev det en visit hos bästa frisören Lena Darwall som klippte till mig på ett förträffligt sätt som vanligt. Sommarkort, men jag gillar det på det viset. Efter klippningen fortsatte vi bort till Ölrepubliken för att tjöta en stund och svinga en bägare tillsammans.Trivsamt ställe,Ölrepubliken, dessutom serverar de Kwak!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...