måndag 4 augusti 2014

Separationsångest


Ögonstenen, min Canon EOS 6D, är inlämnad på garantireparation. Det har den varit i en timme och jag saknar den redan.

Det är en liten skitsak som att symbolskivan på inmatningsratten ramlat av. Detta på en kamera som bara är tre månader gammal. Inte direkt så bra kvalitet på den inte. Felbeskrivningen som snubben på Elgiganten kom upp med var mycket exakt och vägledande...not. "Lossnad plupp"Nu får jag försöka klara mig utan den i de säkerligen två till tre veckor det tar att fixa den. Under tiden får den gamla trotjänaren Canon EOS 5D Mark II rycka in och göra lite nytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...