måndag 18 augusti 2014

Jaha, det löste ju träningsfrågan


Med flytten till Uppsala har frågeställningen varit; ska jag ändra mitt SATS-kort till SATS Uppsala eller ska jag uppgradera till ett SATS Sverige och kunna träna i Uppsala, Kista och även Göteborg när jag är på besök? SATS löste uppenbarligen den frågan åt mig...

Det tog inte lång tid efter sammangåendet med Elixia innan detta kommunicerades. Jag är lite förvånad över att SATS väljer att släppa Uppsala som trots allt är Sveriges 4:e största stad utan att ha ett enda center.

Vilka som tar över SATS Uppsalas anläggningar i framtiden har jag inte en susning om, inte heller hur prissättningen kommer att bli. Detta gör att jag inte kan teckna ett medlemskap redan nu för att bli uppbunden om de kanske sänker priserna i oktober. De lär knappast höja dem när man inte längre har SATS namn i ryggen.

Så nu blir det väl att säga upp mitt frysta kort och börja kolla runt efter andra alternativ även om det sker med viss motvilja. Eller bli en soffpotatis ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...