lördag 5 juli 2014

Pust & stånk


En vecka i nya boendet vid den lilla sjön Strandsjön är snart till sin ända. Vardags/sov-rummet har nu fått huvuddelen av väggytorna tilläggsisolerade och en hel del annat har också hunnits med.


Getingar är ett gissel, de bygger bo var de vill och tuggar i sig av närmaste byggmaterial helt utan hänsyn till tidigare ägare av fastigheter. Här ett bo i väggen där de tuggat i sig både isolering och asfaltboarden (nedan)Här är väggarna nästan klara. 45 mm extra isolering och OSB-skiva som innervägg.


Målat och klart på en glasfiberduk. Nere i grunden har golvbjälklaget också stabiliserats upp på utvalda ställen där det kommer att stå tyngre saker. Nu är det bara att börja ställa in grejerna om en vecka när flyttlasset kommer.

I trädgården har en del av staketet tagits bort och två gamla gjutna bastanta grindstolpar avlägsnats för att skapa bättre plats på uppfarten. Ett par kärror skräp har vi kört till tippen. Pust & stånk men bra blir det och Helene har varit till en fantastisk hjälp.


Mellan varven har vi också tagit oss tid till att cykla runt lite och kollat på omgivningarna.


Den här lilla krabaten nedan låg och gassade sig i solen nu på eftermiddagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...