lördag 21 juni 2014

Morgonsur jävla kärring


Måsparet som bor på taket på vagnhallen mittemot mig har de senaste åren varit förhållandevis fredliga när människor gått förbi men härom morgonen var det slut på friden. Surkärringen mamma mås var på krigsstigen.


När det är ungar i boet brukar de vara extra på sin vakt. I vanliga fall sitter mamma mås bara där och blänger ner på förbipasserande och folk på balkongerna men när jag stack ut huvudet genom fönstret en morgon blev det ett jäkla liv.


Måsen flög varv efter varv där den gjorde attacker mot mitt fönster medan den skrev som en besatt. Jag tror surkäringen var lte morgontrött och hade vaknat på fel sida.


Självklart åkte kameran fram för närbilder av ilsken mås på några meters håll kan ju vara lite kul. Efter sådär 10 anlopp stängde jag fönstret för att låta mina grannar få lite lugn och ro.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...