söndag 15 juni 2014

Examensmiddag på River Café


Igår firade vi Pauline som nu är klar med sina studier på högskolan i Kristianstad. Mor, far, syster med pojkvän, mormor, morfar och pojkvän firade av henne på River Café ute på Eriksberg där vi åt och drack gott. 


Då det var kanonväder igår tog vi Älvsnabben från Lilla Bommen till Eriksberg. En tur på ca en halvtimma i Göteborgs vackra hamn.


En intressant sak med restauranger som anser sig fina är att mängden mat brukar vara "begränsad". Denna "aptitretare" som ställdes fram var nog snarare skrattretande om något. Vilket skämt :)


På en restaurang som ligger mitt i vattnet ska man såklart äta fisk men då många av oss är köttälskare så går det inte trots detta att låta bli att beställa in en fin köttbit.


Det blev en mycket trivsam kväll med riktigt god mat, många goa skratt och trevligt sällskap. Nu är det bara att önska den unga fröken all framgång i livet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu är alla hästar hemma

Vi sprang på ett par från vårt hotell igår som påstod att stranden skulle vara stängd idag?! Dumheter. Den var öppnare än vanligt oc...