tisdag 26 november 2013

Då var det bokat och klart

Efter många om och men och letande efter hyfsade biljettpriser till Bangkok är det då äntligen bokat. I slutet på januari bär det iväg på en skön treveckors backpackingsemester i Thailand.


Prisbilden i slutet januari är helt ok. man kan få en resa till ett hyfsat pris på runt 6,000 kr/person om man väljer bort de längsta restiderna. Visst, det går att komma ner till nästan 4,500 kr men då snackar vi 60 timmars restid(!)

Vi använde flygresor.se för att leta fram vår resa och boka. Det finns säkert andra som också är bra men jag tror att detta blev det billigaste resultatet. Flygstolen.se t ex låg flera tusen över.


Nu, med alla datum satta blir det att börja planera rutten på allvar och leta upp alla tänkbara resmål som skulle kunna besökas. Vi ska iaf börja med en övernattning i Bangkok för att sedan ta oss ner till öarna utanför Trat.

Svårigheten med att resa på vintern blir avvägningen med hur mycket kläder man måste bylta på sig vid avresan/ankomst för att slippa frysa vägt mot omaket att släpa runt på dessa vinterplagg i en ryggsäck i tre veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...