fredag 15 november 2013

Äntligen lite välbehövlig vila


Kroppen är trött och ordentligt mör efter den gångna veckans träning på SATS. Efter att ha softat veckorna innan (jag var iväg på tjänsteresa) har jag de senaste 6 dagarna dragit på ordentligt. Jag kände mig ruskigt stark de tre första dagarna och prestationsindex låg på topp. Igår var det däremot 
inget vidare så kroppens signaler för vila är solklar. 

Totalt har det hunnits med 10 pass blandat styrketräning och konditionsträning. En grym vecka som känns i kroppen med behaglig träningsvärk både här och där. Nu är det fredag och då ska kroppen få vila, både idag och i morgon. På söndag drar det igång igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...