torsdag 31 oktober 2013

Träningsmånaden oktober 2013


Oktober har varit en bra månad. Jag har genomfört totalt 18 pass vilket gör ett snitt på endast 4,2 pass/vecka vilket i sig inte riktigt når upp till mina mål. Men med tanke på att jag haft en veckas semester är jag mycket nöjd.

7 pass i gymmet har det blivit och jag börjar kunna lägga på alltmer på bicepscurls nu när mina bicepsfästen börjar bli bättre igen. Fortfarande 3 kg under "normal" vikter på hantlarna men det tar sig.

På konditionssidan har jag rivit av 7 pass i spinningsalen, främst 75- och 90-minutare samt 4 pass Kinesis. Kinesisen med Moa Richard är fortfarande efter ett par år den absoluta favoriten och ett pass jag ogärna missar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...