lördag 5 oktober 2013

Ett färgglatt besök på Botaniska


Jag har bott i Göteborg sedan 1982 och häromdagen var det första gången jag satte min fot på Botaniska trädgården. Det är nästan så jag skäms. Jag är inte särskilt intresserad av växter och är allmänt nöjd med att dela upp det botaniska utbudet till; gräs, blomma, buske och träd.Nu var det jakten på höstfärger som fick mig dit, och höstfärger börjar det komma både här och där. Fortfarande har inte löven blivit riktigt färggranna men man får passa på när det är helg och hyfsat väder. Rätt var det är så är hösten förbi och där står man utan en enda vettig bild.
Lite kul på Botaniska är alla skyltar. Allting är skyltat. Jag tror jag hittade själva skyltodlingen också?! Eller?


Här nedan ser vi ett exemplar av "Stolpus Rostus" och också ett vanligt inslag på Botaniska - "Rotatus Sprutus" :)Även graffiti kan vara snyggt när det är höst, eller hur. Bilden nedan hittades i Vasastaden.


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...