måndag 16 september 2013

Mina pengar duger men rösta fick jag fan inte!


Jag begärde utträde ur Svenska kyrkan i mars i år. Har man inte begärt utträde innan den 1:a november måste man betala skatt för hela nästkommande år så skickade in ansökan tidigt men måste ändå betala skatten för hela 2013.

I går var det kyrkoval och alla medlemmar i Svenska kyrkan får delta och lägga sin röst i valurnorna. Men jag då? Jag fick minsann inga röstkort inte! 

Om uppsägningen vore omedelbar och man slapp betala så är det inget snack men när uppsägningstiden gäller till årets slut och man snällt får betala sina avgifter varje månad då ska man för fasen ha möjlighet att nyttja de förmåner man trots allt betalar för oavsett om man är intresserad eller ej! Om jag säger upp en prenumeration på en tidning eller någon annan tjänst så fortsätter både betalningar och leveranser tills uppsägningstiden är slut.  

Kyrkan, samhällets största snyltare, upphör helt enkelt att leverera men mina pengar ska de ha ändå.. Om ett förlag där jag sagt upp en tidning hade missat att leverera så hade man antingen fått en ny leverans eller pengarna tillbaka. Jag lär förvisso inte kunna få en omleverans på ett uteblivet val så då återstår väl bara pengarna. 

Så var i helvete lämnar jag in reklamationen?! Jag vill ha mina pengar - ni har inte levererat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Man ska ha husvagn...

Vi hade förmånen att få åka på en tur med Lasse & Lisa i deras husbil för någon vecka sedan. Väldigt trevligt tyckte vi. Korna på äng...