torsdag 13 juni 2013

Triatlonmästerskap i Alanya
I morgon drar det igång med internationella mästerskap i Triathlon här i Alanya och de ska pågå hela helgen. Vi har sett arbetare bygga på dessa avspärrningar, läktare, bryggor och växlingsplatser för de tävlande hela veckan.


Det har byggts, byggts om, tagits ner och satts upp och byggts om igen. De blåa fina heltäckande mattorna man har lagt ut i växlings/mål-området har lagts ut och slätats till för att sedan bli veckade och tillknödda av lastbilar och truckar.

Till slut har man tydligen bestämt sig hur det skall vara för nu är allt på plats och nu finputsas det bara på detaljer. Gatorna längs cykel och löparbanorna har försetts med kravallstaket som passats in för att sedan öppnas upp för att man ska kunna passera fram tills tävlingarna börjar.De tävlande har invaderat staden och överallt syns löpare, simmare och cyklister där de kollar in banan och förbereder sig. På fredag börjar tävlingarna så vi hinner med att se och plåta lite innnan vi åker hem på eftermiddagen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...