söndag 5 maj 2013

Träningsveckan 29 april till 5 maj

Semesterveckan fortsatte men nu började jag få myrkrypningar av att ligga still så det blev lite mer aktiviteter efter hand. Fortfarande promenader och vattenaktiviteter i fokus men ett pass bodypump hann jag med också. När jag kom hem på torsdageftermiddagen lyckades jag hinna med ett spinningpass hemma men slutet av veckan präglades sedan av en förkylning jag åkt på.

Måndag: 45 minuter gymträning samt 2 x 4 km powerwalk
Tisdag: 30 minuter vattengympa, medelhård
Onsdag: 60 minuter Bodypump, PTE 3.1
Torsdag: 90 minuter soinning, PTE 3.0
Fredag-söndag: Ingen träning pga sjukdom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...