måndag 29 april 2013

Rockade fett

På söndag kväll, efter en lång härlig dag vid poolen, var det åter dags att njuta av vad showteamet presterade. Denna gången var det rocktema och som vanligt bjöds det på 100% underhållning. Riktigt, riktigt bra. Bästa temat hittills tycker jag men jag föredrar ju rock.

Den ena sköna låten efter den andra avlöste varandra och det hela avslutades med, visserligen inte sönderslagna gitarrer men, hela gänget i poolen till allas stora förvåning och glädje. Bra show! Snyggt avslut!

Jag inser att jag efter alla bilder är redigerade måste lägga upp några tillbakablickar med de bästa bilderna. Tills vidare får ni nöja er med Mathilda som rockar loss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...