måndag 1 april 2013

Kul men ändå sorgligt

 
På Påskafton blev det drag under galoscherna när en himla massa goa människor samlades på Old Corner i Gamlestaden för att fira av Therese, en av mina fina vänner, som om några dagar lämnar landet för att bege sig ut på nya äventyr och en anställning på Ving.

Vi var väl sådär 40-50 personer som åt och drack, skrattade och fällde en och annan tår emellanåt. Jag tänker inte skriva så mycket mer utan låter bilderna tala för sig själva.

Tack för en härlig kväll och lycka till på nya jobbet! Självklart kommer jag och hälsar på så fort jag hinner :)
 
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...