onsdag 23 januari 2013

Flygbussarna inget att lita på

Första resdagen började med att flygbussen åkte ifrån oss på Korsvägen. Vi kom in med spårvagnen och flygbussen stod inne och plockade på passagerare. Vi rusade bort från 8:ans hållplats och hann ända fram med våra stora tunga resväskor för att få se dörren på bussen stängas mitt framför ögonen på oss. Hade busschaffisen missat att vi kom rusande? Inte då, vi hade ögonkontakt med den jäveln. En meter kvar och han tittade på oss, stängde dörrarna och åkte. Pucko!

 Jag har inga synpunkter på att man måste hålla tidtabeller och sådant och att vissa ibland inte hinner springa hela vägen fram innan dörrarna stängs men när man har ögonkontakt och en meter kvar då är det ett rent djävulskap från förarens sida.

Detta inlägg hamnar såklart i Flygbussarnas inbox och för dokumentationens skull måste jag ange att bussen avgick från Korsvägen måndag den 21/1 kl 07:17 och föraren var av utländsk härkomst, typ pakistanare eller nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...