måndag 5 november 2012

Väderskydd som heter duga


Jag fick testat kamerans vädertätningar på allvar när jag tog en timmes promenad runt Kristianstad centrum i  regn och blåst på lördag förmiddag. En vanlig enkel systemkamera hade jag knappast utsatt för detta men min Canon EOS 5D Mark II har ordentliga tätningar. Så har också zoomen FD 24-105 1:4 L.


Både kamera och glugg dröp av vatten när jag kom tillbaka men ingen skada skedd. Så skönt att ha prylar som klarar lite väta om det behövs. Det är ju inte alltid som solen skiner. Visst kostar det men det lönar sig i längden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...