måndag 5 november 2012

På SATS tar man hand om sina kunder

Nu när jag ska tillbringa ett tag här uppe i Uppsala så behöver jag ha någonstans att träna då jag är van att dra iväg sådär 12-15 timmar i veckan på träning. SATS och Friskis&Svettis finns att välja på och SATS är såklart favoriten. En av de främsta anledningarna är att de har en av de bästa spinninginstruktörerna jag cyklat för - Anne Weyde. Sen är det för att det är SATS helt enkelt och att man slipper snorungarna som trängs på F&S. Då mitt träningskort endast gäller i Göteborg måste jag köpa en separat månadskort på plats.

SATS policy är främst att sälja årskort vilket gör att en enskild månad drar iväg i pris och blir väldigt dyr jämfört med t ex F&S. Anläggningsansvarige, Gustav, han tar hand om sina kunder. Jag fick ett förmånligt pris på ett månadskort iom att jag är en trogen kund på SATS sedan flera år (och att det skulle vara väldigt svårt att cykla med Anne om jag hade varit hos F&S). Sånt här gör att man känner sig viktig som kund och att man stannar kvar som kund även om man kanske måste flytta på sig i framtiden.

Tack! I like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...