torsdag 22 november 2012

"Om inte P-A kommer till Linnéa får väl Linnéa åka till P-A"

 
Gårdagen bjöd på en extra trevlig överraskning i form av min alldeles extra fina träningskompis Linnéa som också bestämde sig för att åka till Uppsala en sväng.
 
Vi möttes upp på SATS Uppsala för att köra ett grymt spinningpass tillsammans med Karin som förutom Anne är en instruktör som vi gillar skarpt. Med oss två på första rad blev det ett grymmepass om jag får säga det själv, vilket jag precis gjorde :)
 
Efteråt gick vi iväg till en Thai-restaurang och käkade buffé. Perfekt när man har tränat. Vi hängde någon timma innan jag gick hemåt mamma för att packa fler lådor och Linnéa till sin för att förbereda återresan hemåt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...