fredag 12 oktober 2012

Inte under 24,000!

Jag har tidigare supportat sjuksköterskestudenternas 24K uppror i Göteborg med att bygga en sajt, livsviktiga.se, till dem där de kan få fram sitt budskap och väcka opinion. Givetvis gjorde jag detta utan att ta betalt. Alla hjälper vi till och stödjer på de sätt vi kan - detta var mitt sätt.

Nu har det arbetet fått genomslag även på nationell nivå så nu håller jag på att snickra på en sajt till "Inte under 24,000" som skall användas för att de nationellt skall kunna kommunicera sitt budskap, väcka opinion och skapa tryck på beslutsfattare. Den kommer att tekniskt vara baserad på den tidigare så det blir inte riktigt lika mycket arbete denna gången. Dock måste den byggas om en del. Jag satt med en av företrädarna, Cie Rozenqvist, igår kväll och lade grunden för den nya sajten och dess blivande look & feel. Spännande - och kul att få hjälpa till igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...