söndag 30 september 2012

6-week-challenge - Resultat vecka 2


Andra veckan i vår 6 veckors challenge går lite bättre än den första även om jag fortfarande dragits med rester av förkylningen från förra veckan och inte kunnat prestera maximalt.

Måndagen gick jag ut med huvudet högt och rev av 3 pass. Började med en 45-minutare i gymmet på SATS Kungsgatan där jag bl a fixade 100 burpees och 20 chins. Efter detta körde jag två grymma cykelpass; först en 55:a med Kristian Olofsson omedelbart följt av en 90:a med Therese Nordström.

tisdagen skulle jag ha vilat men blev övertalad av Linette att hänga på en 55:a spinning på SATS Landala med Cecilia Garpenfeldt. När jag ändå skulle dit så passade jag på att lägga in ett gympass innan och beta av några punkter ur 6-veckors; 50 dips, 50 chins och 50 burpees.

Onsdag och Kinesis med Moa Richard. Det enda pass man inte direkt kan kombinera med något annat då man behöver alla krafter när man kommer dit och det inte finns många kvar när passet är slut. Jag gjorde misstaget att köra 50 armhävningar innan vilket jag givetvis fick anledning att ångra i passet.

Torsdag och ett dubbelpass på Kungsgatan med Emma Nilsson. Först DeadBall och sedan en 75:a intervallspinning. En mycket bra kombo som verkligen fick mig att ge allt. Lite jobbigt blev det på DeadBall:en när jag hade kört en massa dips och chins precis innan och på passets avslutning skulle vi köra burpees och armhävningar, något jag inte upplevt på tidigare DeadBall-pass. Å andra sidan kunde jag nu addera ett antal reps till min 6-veckors :)

Fredag blev en vilodag. Inte ett enda pass inbokat. Däremot började jag morgonen med 50 armhävningar och tog en 5 kilometers lunch-promenad. En massa trappsteg förstås med tanke på att jag inte använder hissen.

Lördag och upp med tuppen för ett spinningpass med Lina Fleetwood på SATS Landala. Hann med 50 push-ups, 30 chins och 30 dips innan också.

Söndag blev det 50 push-ups på morgonen följt av ett spinningpass intervaller med Emma på Kungsgatan. Funderade på om jag skulle hugga kameran och gå upp och runt Delsjöarna för lite fina höstbilder, och samtidigt beta av sådär 20km, men löven är inte tillräckligt färggranna och solen inte tillräckligt framme. Det får vänta till nästa helg.

Summerar vi vecka 2 av "6-veckors challengen" har jag lyckats beta av:
280 Push-ups, 180 burpees, 120 frihängande chins, 110 frihängande dips, 1700 trappsteg, 2,4 mil och 10 träningspass. Jag är nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...