fredag 10 augusti 2012

Myskväll med tjejerna


Mina fina döttrar kom och hälsade på mig igår nu när Pauline är på besök i Göteborg några dagar. Det är inte så ofta hon är i Göteborg och då gäller det att passa på. Nathalie har precis kommit hem från Gran Canaria så vi lyckades tajma detta rätt  bra.

Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Vi käkade tacos och drack vin. Vi kollade på bilder från Nathalies och Daniéls resa till holmarna och bara myste hela kvällen. Jag har också blivit klar med att digitalisera alla gamla VHS-band från deras uppväxt så jag kunde lämna över varsin bunt med DVD:er till dem.

Jag kom inte ens ihåg att ta en enda bild under kvällen, så kul var det(!) Bilderna här är tagna vid ett tidigare tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...