torsdag 9 augusti 2012

Intervall-Emma äntligen tillbaka

Igår kördes det intervallspinning på SATS Kungsgatan. Emma Nilsson är äntligen tillbaka efter semestern och självklart så blev det en intervall-klass!

55 minuter med Emma och man är totalt urpumpad. Vilken klass! Jag hade glömt bort hur roligt det var. Idag blir det en 75:a som hon ska ha som fast klass på torsdagar till hösten. Jag gillar lite längre cykelpass. Det försvinner ändå runt 10 minuter i bägge ändar med uppvärmning och stretch så på en 75:a får man ut 55 minuter effektiv träning. Däremot hoppas jag att 75:an erbjuder annat än bara intervaller annars kan det bli segt.

Nu till hösten ska jag försöka bli mer strukturerad i träningen. Fasta gruppträningspass och så kombinera detta med gymträning på allvar nu när kroppen börjar bli hel igen.

2 kommentarer:

  1. Grymt jobbat hörru! Både idag och igår. Skitkul att vara tillbaks i sadeln efter att ha laddat batterierna på semester!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grymma pass! Torsdagspasset kommer bli stående standardpass framöver :)

      Radera

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...