söndag 12 augusti 2012

Glad att jag har en Android-lur

Telefonen har börjat att långsamt bete sig lite underligt. Den har laggat en del och kändes allmän seg. Till detta har det slunkit in någon form av malware som visade oönskad reklam tid och otid, verkligen oönskad reklam. En smartphone är ju en dator och alla datorer slöar ner sig med tiden. Vad göra? Bara att blåsa eländet.

Jag gjorde en total återställning och blåste rent även minneskortet. Förr när man råkade ut för en telefonkrasch eller var tvungen att ominstallera var allt borta. Nu behövde jag bara logga på Nätverket hemma, Google och Facebook och min telefon var helt återställd med kontakter, kalender, mail och även alla mina appar (bortsett från de jag inte längre ville ha) sköts ner automatiskt från Play. Allt klappat och klart på mindre än 15 minuter.

Det enda jag blev av med var mina SMS, till och med kamerabilderna synkas numera till molnet. Man borde göra likadant även med SMS:en. Då hade lösningen varit komplett.

Nu är det fart i luren igen och den reagerar snabbt. Allt spam är också borta.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...