torsdag 3 maj 2012

Vik hädan tvättidstjuvar!

Modern byggteknik har både för och nackdelar. Ibland känns det som det slarvas en del och man kan få fukt- och diverse andra kvalitetsproblem. Sen finns det klara fördelar också.

Ett exempel på en bra utveckling i ett modernt boende är den datoriserade hanteringen av accesser. I huseet jag bor i har man kodbrickor för att komma in på området, i huset, till källaren, garaget, postfacken...och tvättstugan.

Tvättstugan bokas elektroniskt på en skärm i entrén eller på datorn hemma. Dörren till tvättstugan kan bara öppnas av den som har en bokad tid just i det ögonblicket dvs man slipper alla surkärringar (och gubbar) som snor tvättiden bara för att man inte råkar vara på plats precis när den börjar. Helt lysande!

Jag var och tränade efter jobbet igår och kom hem vid 19:30. Tvättiden hade jag mellan 17 och 21. Var som helst med vanliga tvättlås hade nån garanterat snott tvättstugan. Nu stod den så fint och väntade på undertecknad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...