måndag 7 maj 2012

Plötslig soppatorsk

Idag körde jag järnet på ett asgrymt dubbelpass spinning på SATS Landala. Axeln krånglar fortfarande efter 4 veckor så jag har i stort sett bara cykling att pyssla med.

Jag började först med 15 cykling på egen hand i spinningsalen och sen hängde jag på Lina Fleetwods grymma 30 minutare. Visserligen är 30-minutaren ett förkoreograferat standardpass med med Lina brukar det bli lite attityd på grejerna också.

Efter det passet kom Therése Persson och körde sin traditionella 75-minutare, ett tungt pass som kräver lite horn i pannan av deltagarna. Det var inga som helst problem att hänga på de första 45 minuterna och jag kände mig urstark och astaggad. Bara köra järnet!

Efter totalt 90 minuter, dvs 45 minuter in i Theréses pass, så började det hacka i maskineriet och soppan tog slut. Sista halvtimman var riktigt jobbig. Mjölksyran bara byggde på och jag kunde inte riktigt hålla tempot uppe. Men det var bara att bita ihop, ta fram hornen och göra sitt bästa. Jag hushöll nog lite dåligt med resurserna i början men Linas pass var så kul. Nästa gång blir det bättre! Nästa måndag är det 2-timmars event-spinning på Kungsgatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...