lördag 12 maj 2012

Musik i skymningen


I går kväll var vi några stycken som skulle gå och ta en öl och lyssna på Henrik Nagy när han uppträdde på La Gondola. När jag gick hemifrån vid 21-tiden hade spårvagnarna redan stackat upp vid vagnhallen nedanför. När man står där på en hållplats på kvällen och undrar var vagnen är så kan jag berätta att det här de står!


På vägen in till stan kom en vagn märkt med "Ej i trafik" och släppte av de sista passagerarna vid Svingeln innan den skulle vidare till vagnhallen. Eller ja, nästan alla passagerare. En mycket bestämd herre vägrade helt enkelt att flytta på sig och satt sammanbitet kvar på sin plats tills föraren gav upp. Jag antar att han avlägsnades senare vid vagnhallen.


Inne på La Gondola var det rätt dåligt med folk men musiken var bra. Vi hängde några timmar och lyssnade  in på Henrik när han körde sina låtar. Sköna toner!När jag gick hemåt passade jag på att ta lite sköna nattbilder på ditt och datt som jag passerade, spårvagnarna bland annat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...