tisdag 6 mars 2012

Att bokstavligen frysa häcken av sig

Idag körde jag mitt tuffaste pass denna vecka. Först 90 minuter i gymmet med tonvikt på axlar, bröst och rygg för att sedan köra järnet på ett 90-minuters pulsspinning med Anne som var minst lika bra som gårdagens pass! Samma tempo, lika grymma låtar fast 30 minuter längre. Lite kul faktiskt, först ett vanligt en-timmes pass och sen är det bara att bita ihop och plocka fram hornen. Asgrymt, helt enkelt :)

Lite tråkigt blev det när jag kom ur duschen efter träningen och upptäckte att nån fattig stackare tyckte att mina thaikopior till Diesel-kalsonger för 15 spänn var värda att stjäla och snodde dessutom t-tröjan och strumporna också :(

Hur kul är det att ta på sig jeansen, skorna och jackan utan nåt under för att inte tala om att behöva gå ut i kylan på det viset? Snacka om att bokstavligen frysa häcken av sig!

Trots den lilla incidenten så var det totalt sett ett bra träningspass och jag känner mig behagligt mör i kroppen. Nu blir det 2 dagars träningsuppehåll, har kört 4 dar på raken nu och lite vila blir bara bra. Sen blir det järnet fredag-tisdag igen sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...