fredag 24 februari 2012

Sista rycket innan utflyttningen

Idag är det fredag men inte vilken fredag som helst utan sista fredagen i denna lägenhet och den sista i Göteborg på några månader.

Idag har jag hunnit med både en rolig lunchspinning och också lunch, som man normalt missar när man kör lunchspinning, med Therése på SATS Landala. Eftermiddagen "flexade" jag ut och ägnade åt att packa ner mina jobbsaker jag ska ha med mig när jag ska jobba i Kista och att fixa en del administrativa saker. Jag har fryst mitt SATS-kort för några månader och ska se vad som går ordna på plats i Uppsala. Therése var snäll nog att sticka åt mig några fribiljetter ifall SATS-abstinensen sätter in när jag är borta.


På kvällen gick jag och Nathalie och käkade middag på Taras på Södra Vägen som har väldigt god mat - och Efes. Vi tjötade bort några timmar nu när vi inte kommer att träffas på ett tag.

Väl hemma igen är det nu dags att börja plocka isär det sista av Mediacenter, musikanläggning, TV och diverse andra bekvämligheter jag fortfarande har haft igång och samla detta i en hög i hallen. I morgon kommer Roger och hjälper mig att köra det sista till magasinet och sedan är det bara att städa ur det sista innan jag åker till Uppsala vid söndag lunch.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...