torsdag 12 januari 2012

Nu har träningsåret börjat på riktigt

Igår var jag på SATS Kungsgatan och körde årets första pass Kinesis med Moa. Kinesisen har haft ett långt uppehåll sedan mitten av december och det var riktigt gött att få köra igen.

För ovanlighetens skull var vi bara 6 personer. Klassen tar 10 och den brukar normalt vara så där 150% överbokad. Men det spelade ingen roll. Alla 6 gav järnet och vi var en mycket nöjd och mycket trött samling när passet var slut.

Idag vaknade jag med årets första riktiga träningsvärk. Ja, det var egentligen inte riktigt sant. Jag vaknade av att det blåste och regnade. Sen kände jag av träningsvärken. Efter frukost är det dags att åka in till kontoret en sväng och på eftermiddagen står klippning av mitt långa hårsvall på programmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...