torsdag 8 september 2011

Köptips till bilen/luren

Är man ägare till en Smartphone, vare sig det är en Android lur eller IPhone, vill man ibland kanske använda telefonen som navigator när man kör bil.

Det finns diverse skräddarsydda hållare att köpa till olika lurar och en del universalhållare. Priserna ligger på mellan 300-800kr lite beroende på vad som kommer med.

Jag beställde en universalhållare från DealExtreme i Hong-Kong, en sajt jag ofta köper prylar på. I detta fallet hade de en universalhållare för det fantastiska priset av $4.90 inklusive frakt. Asbilligt.

Trycker man in den lilla knappen nere till höger så åker sidostyckena isär. Sen är det bara att sätta in sin lur och klämma ihop till det sitter. Mycket bra konstruktion. Den öppnar dessutom så mycket att jag kan ha min Xperia Neo liggande i den. Detta köp kan jag klart rekommendera. Passade dessutom på att köpa en screen protector till Neon också för $1.20. Hitta en sån i Sverige om du kan!

Länken till produkten är här: http://www.dealextreme.com/p/universal-car-swivel-mount-holder-black-81053

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...