onsdag 24 augusti 2011

Okristlig (o)vana

Sitter i skrivande stund och reflekterar över affärslivets vedermödor med tidiga morgnar och alla timmar som spenderas på resande.

Detta är första gången på över ett år som jag släpat upp min trötta lekamen vid halv sex, tvingat i mig en macka och lufsat ner till flygbussen för att en timme senare vara på Landvetter flygplats på väg till Kista.

Igår gick jag igenom resestatistiken för mina gångna år och insåg att jag från 2003 till 2010 rest i snitt 53 gånger till Kista per år. 76 resor var max 2004. Då tog jag det tidigaste planet, red-eye express. Hemma vid 2030. Hua. Inte undra på stt man var trött.

Människan är fantastisk, man vänjer sig. Snart lär väl kroppen minnas det var och köra på autopilot igen, ha ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...