tisdag 26 juli 2011

Segt med träningen den här veckan

Det är semestertider och man far hit och dit och är både högt och lågt....och trevligt har man men träningen blir sporadisk i bästa fall.

Förra veckan lyckades jag pilla in några cykelpass och den här veckan blir det nog Bodypump när jag hinner. Jag körde ett kul pumppass idag på Sats Valhalla med Margret Hrodmarsdottir men fick dämpa ner lite på vikterna mot vad jag brukar ha. Det märks direkt när man inte tränar regelbundet - det är segt och lite svårt att komma igång (kanske latmasken som bedriver lobbying i bakgrunden). Jag toppade det hela med lite extra bicepsträning i gymmet efteråt för att mjölka ur det sista innan jag gick hem.

I morgon har jag satt upp mig på ytterligare ett pump-pass på Valhalla och då ska det nog gå att ladda på mina vanliga vikter igen får jag hoppas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...