måndag 30 maj 2011

Skakig start på veckan

Veckan har inte direkt börjat optimalt. Efter första vändan studentfirande börjar jag känna av stressen igen, klåda, övertaggad, tinnitus. Dessutom kryper det i mig då jag inte kunnat träna sedan i onsdags. Tack och lov har vi haft hjälp av Nilla och Björn.
När jag nu väl kom fram till jobbet möttes jag av en dator som fått fnatt, den är under omstart nu....för andra gången!
Efter jobbet ska jag in och brutalträna på Kompassen för att se om en laddning endorfiner kan få mig att tagga ner lite. Ny student på onsdag så jag har två dagar på mig att komma ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...