fredag 13 maj 2011

Jag har upptäckt att cykling har 4 handpositioner

Idag hade jag tänkt hoppa över träningen. Dels hade jag kört väl hårt igår med axlarna och var lite seg i nacken, dels hade Andréas en vikarie så jag tänkte helt enkelt ta en vilodag.


En och en halv timma innan cyklingen kände jag hur latmasken låg där och log ilmarigt så det blev snabba puckar. bara att logga in och boka ett pass i luren, slänga ihop träningskläderna och iväg till SATS Kompassen. Väl där fick axlarna bekänna färg en gång till och nu har allt hamnat rätt igen. 


Jag hade tänkt ta det lugnt och sansat på cykelpasset idag och ladda ordentligt inför 3-timmars cyklingen på söndag men under passet växte hornen fram i pannan. Vem kan sitta och små-åka till rockmusik? 


Det var när passet var slut som jag upptäckte den fjärde handpositionen i cykling. Det är när man ligger kräkfärdig över styret och kippar efter luft som en på land uppspolad fisk Laughing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...