söndag 27 mars 2011

Inte så sockersöt längre

Min fantastiska diet jag håller på med nu innebär, förutom att utesluta jäst, fläskkött och andra onyttigheter, inte äta något som helst socker. Detta innebär att i princip allt som man kan njuta av en dag är borta; juice, flingor, de flesta sorters pålägg, frukt av olika slag (bär får jag äta begränsat), läsk, godis, choklad etc. Det mesta innehåller tillsatt socker.


Det som förundrar mig mest är att det faktiskt går att må riktigt bra utan ett ständigt sockerintag. I veckan har jag tränat fem dagar, mån-fre, 2,5 timmar varje dag med 1,5h gym och 1h spinning och det har fungerat bra. jag trodde att jag skulle vara helt slut men protein och fett funkar bra det med att dra runt det hela med.


Jag var också rädd för att sockersuget skulle göra det svårt att hantera men förutom några dagars abstinens i början så kan jag nu lagom äcklad passera en plockgodisbutik (nja, lite sugen är jag väl ibland).


Nu har jag två veckor kvar innan jag ska tillbaka och få en uppdaterad matförbudslista. Man kan då hoppas att choklad kansle lyfts från bannlysningslistan iaf Innocent

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...