onsdag 2 februari 2011

Första dagen avklarad

Nu har första arbetsdagen blivit avklarad. Vi hade ett möte om vad det är tänkt att jag ska pyssla med och i vilken takt saker ska utveckla sig. I det stora hela ett bra möte trots att min chef inte hade tid vara med. Jag kommer att jobba 2-3 timmar/dag med ett max om 10 timmar/vecka. Vad jag exakt ska pyssla med får jag reda på idag. Det känns i vilket fall som helst väldigt kul att få komma igång igen. 


Jag ska strax börja ta mig iväg till bussen för att åka in till gruvan igen, om jag klarar av att stappla ner dit vill säga. Jag var på SATS igår och körde tung benträning och idag kom jag knappt ur sängen, ha, ha. Jag går som om jag gjort ner mig Laughing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Hur äter man en elefant?

Igår var det resdag och vi lämnade Hua Hin med taxi vid 17-tiden för att ta oss till Bangkok Suvarnabhumi. Det flygplatsen är rätt cool f...