måndag 31 januari 2011

Mindre än ett dygn kvar!

Äntligen ska jag få börja jobba så smått igen. 25% under ca 2 månader. Sen ska det utökas lite. Det ska bli roligt att få slänga käft med Tanja och alla andra igen. Man blir lite 'pensionärsaktig' av att gå och drälla med tillgång hur mycket tid som helst - den vill inte räcka till riktigt. Undrar hur det ska gå när det blir 2-3 timmar mindre/dygn?


Jag ska i vilket fall komma ihåg att ta med det absolut viktigaste, datorn?...nä en pressobryggare! kaffet på jobbet smakar skit rent ut sagt. det märkte jag när jag var där sist. Det är sånt man 'vänjer' sig vid när man är i det.


Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...