onsdag 12 januari 2011

Dags att börja jobba igen!

Jag var hos läkaren i går på ett återbesök och fick nu konstaterat att jag är i tillräckligt bra skick för att börja jobba 25% i med början den 1:a februari. Jag har fortfarande en del problem med att koncentrera mig när det händer för mycket runt mig och är också fortfarande känslig för saker när det händer för snabbt eller utanför min kontroll. Sover gör jag gött numera och huvudvärken är försvunnen.


Samtidigt som det varit väldigt vilsamt att gå hemma (det är ju grundidéen - att vila) så har det varit tråkigt. Ibland kryper det i skinnet på mig för att ha något att göra. Så det ska bli kul att få börja göra nytta igen.


Jag var och hälsade på Tanja på kontoret i förra veckan och vi hade en lång pratstund om ditt och datt och hade väldigt trevligt. Det enda som fick mig att ångra att jag åkte dit var kaffet - det smakar verkligen skit när man varit borta från det ett tag. Kommer att skaffa mig en pressobryggare till kontoret tror jag.


Så håll i hatten mina kära kollegor - I'll be back!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...