onsdag 10 februari 2010

En saknad vän

Sitter på flygbussen på väg tillbaka från en 2 dagars tripp till Kista med en del planeringsjobb och diverse möten. I går kväll träffade jag äntligen den sedan länge saknade Linda efter en lång, lång tid. Mycket catching up var det.

Linda hade fixat bord på Café Corniche (läs bokat hela stället) på Norr Mälarstrand. Libanesiskt ställe. Lite tomt på en måndagkväll men dessto lungnare. Vi tryckte väl i oss en 12 rätters plick plock. Mycket gott och bra om man är hungrig.

Natten blev lite så där. Sov på Amaranten vid rådhuset. Kl 0430 försökte nån morgonpigg jävel att skrapa upp både snö och asfalt med en plog.

Vid 6 vaknade jag av ett elverk som vrålade igång nedanför och sedan vid 7 när jag skulle gå upp var det strömavbrott i hela hotellet vilket förklarar elverket - undrar om han med plogen fixade avbrottet?? Morgontvagningen skedde i beckmörker. Vid halv 8 kom strömmen tillbaka lagom till frukost.

Strax framme på Korsvägen, hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Att fixa skärmflimmer på Surface Pro 4

Vissa exemplar av Microsoft Surface Pro 4 dras med ett irriterande fel där bilden börjar att flimra rejält efter några år. Riktigt irrite...