tisdag 13 oktober 2009

Dagen D, dagen för armbågsoperationen, närmar sig och det känns inte lika muntert längre. Har försökt hålla skenet uppe under en tid, att det är lugnt, att det blir bra.

Sanningen att säga så är det lite jobbigt med osäkerheten om hur det kommer att bli. Kommer det att gå bra? Blir det några komplikationer? Hur snabbt är jag tillbaka igen? Jag är lite bekymrad faktiskt. Det är ändå någon som ska in och skära, banka, borra och rota runt. Det gick bra förra gången. Bara bita ihop och hoppas på turen igen.

Å så den vanliga frågan: -Kommer jobbet att klara sig utan mig? :-o
Antagligen, dom märker väl inte ens att jag är borta ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...