fredag 23 oktober 2009

Buggar ÄR kul!

Trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga detta men det är faktiskt kul med buggar. Efter en hel veckas inaktivitet slogs jag plötsligt av tanken att ett fel har insmugit sig i nya nyhetsapplikationen.

Mycket riktigt, efter en halvtimmas klurande (fick logga på jobbnätverket) hittade jag tidpunkten för när det hela började och med hjälp av Patrik orsaken till det hela. Verkar som det skett en uppdatering av databas-script som i sin tur slagit ut andra saker.

Felet är rapporterat och jag själv nöjd med att ha fått använda huvudet till mer än bara stödja gipset med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Villa Cavrois - ett unikt toppmodernt 30-tals hus

Ett av de absolut coolaste hus jag sett är Villa Cavrois, strax utanför Lille. Det byggdes på 1929-1932 och var avsett att  vara toppmo...