lördag 12 september 2009

Ingen dans på rosor

Nu drar det ihop sig till internationell 10-danstävling in Göteborg. Vår dansklubb (alltså Paulas - jag är ett skåp) ordnar denna årligt återkommande höjdpunkt i dans-Sverige.

På min lott ligger att transportera domare mellan flygplats och hotell samt hotell och tävlingshallen. Jag har precis kommit tillbaka från att ha hämtat domare som flugit in från Tallin och Stockholm, bl a Tony Irwing.

Ska tillbaka till Landvetter vid 19.30 igen för att hämta domare från Lettland och köra till hotellet. Sedan ska jag åka vidare för att lasta bilen full med prylar på dansskolan, åka till danslokalen och börja iordningställa den inför morgondagen. Där vi kommer in först 22.30 så det blir sent idag.

Tävlingen börjar imorgon vid lunch med Internationell Standard vilket innebär att Domarna skall hämtas ca en timme innan. Tävlingarna avslutas på söndag kväll och för min del blir den sista aktiviteten att släppa av en sista domare på flygplatsen måndag kväll (innan jag själv ska hem och sova för att tidigt på tisdag åka tillbaka för att flyga till Bromma, ha, ha!)

http://www.goteborgdancefestival.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Man ska ha husvagn...

Vi hade förmånen att få åka på en tur med Lasse & Lisa i deras husbil för någon vecka sedan. Väldigt trevligt tyckte vi. Korna på äng...