tisdag 5 augusti 2008

Kongressdag 2

Skapad 2 augusti

Blog Image

Dag 2 öppnade med en magdansshow som rev ner taket av applåder. En man och en kvinna utförde en dans som egentligen borde kräva en total avsaknad av benstomme.

Blog ImageBlog Image

Därefer följde en intressant presentation av ett vanligare och vanligare problem; vuxen-acne (kände igen mig lite där med mina stressfinnar smiley) följt av ett par lanseringar av nya serier av produkter varav jag tillhör målgruppen för en av dom, Shave. Också den här dagen var intressant även för en lekman som mig.

Blog Image

Blog Image

Efter lunchen gjorde jag som i går. Tog ett rejält träningspass i Hiltons gym och ett dopp i poolen innan de andra slöt upp på hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Man ska ha husvagn...

Vi hade förmånen att få åka på en tur med Lasse & Lisa i deras husbil för någon vecka sedan. Väldigt trevligt tyckte vi. Korna på äng...