onsdag 30 juli 2008

Istanbul!

Idag bär det iväg till Istanbul. Ska sätta oss i bilen om en kvart. Först till Arlanda och sedan vidare med det svenska Dermalogica-gänget.

Totalt släpar Dermalogica ihop ca 2000 pers world-wide. Wow. Ska bli intressant. Kommer försöka vara med på minst 2 pass varje dag. Det brukar vara en del intressanta, ej produktorienterade föreläsningar - t ex om marketing och sådant. För övrigt kommer jag nog att softa vid poolen och dricka Efes smiley

I morgon blir det båtutfärd på Bosporen på förmiddagen. Eftermiddagen är fri. På kvällen är det coctailparty för 2000 pers varav >99% är kvinnor...det lär inte snackas om bilar och lumpen iaf smiley Detta ska få plats i något underjordiskt utrymme!

För övrigt får vi hoppas att de lokala förmågorna i Istanbul låter bli diverse fyrverkerier i telefonkiosker och annan spännande underhållning tills vi åkt hem igen (fast Beijing borde väl börja ligga bra till för sånt nu)

/P-A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Kräftskiva deluxe

Vi blev bjudna på kräftskiva hos en av våra grannar för någon vecka sedan, en årlig tradition som vi fick förmånen att vara med på i å...